perjantai 3. huhtikuuta 2009

Dooley`s kakku



Pohja:
100g Digestive keksejä
100g Marie keksejä
70g Voita

Murusta keksit pieniksi murusiksi.Sulata voi ja lisää muruihin. Taputtele muruseos irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti. Laita jääkaappiin siksiaikaa kun valmistat täytteen.

Täyte:
1dl Dooley`s ligööriä
7 Liivatelehteä
6dl Floora vispiä
1prk (200g) Tuorejuustoa
1 1/2dl Tomusokeria
3tl Vaniljasokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita vaniljasokeri ja tomusokeri kermaan ja vaahdota vaahdiksi. Lisää kermavaahto tuorejuustoon. Lämmitä dooley`s ja purista ylimääräinen vesi pois liivatteista lisää sekoita ne kuumaan dooleykseen. Kaada dooleys kokoajan sekoittaen kermavaahtoseokseen. Ota pohja jääkaapista ja kaada täyte pohjan päälle, tasoita pinta ja anna jähmettyä jääkaapissa 1-3 tuntia.

Koristelu:
Hasselpähkinäkreemitäytteisiä vohvelirullia (Lidlistä)

2 kommenttia: