perjantai 3. huhtikuuta 2009
Dooley`s kakku
Pohja:
100g Digestive keksejä
100g Marie keksejä
70g Voita
Murusta keksit pieniksi murusiksi.Sulata voi ja lisää muruihin. Taputtele muruseos irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti. Laita jääkaappiin siksiaikaa kun valmistat täytteen.
Täyte:
1dl Dooley`s ligööriä
7 Liivatelehteä
6dl Floora vispiä
1prk (200g) Tuorejuustoa
1 1/2dl Tomusokeria
3tl Vaniljasokeria
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita vaniljasokeri ja tomusokeri kermaan ja vaahdota vaahdiksi. Lisää kermavaahto tuorejuustoon. Lämmitä dooley`s ja purista ylimääräinen vesi pois liivatteista lisää sekoita ne kuumaan dooleykseen. Kaada dooleys kokoajan sekoittaen kermavaahtoseokseen. Ota pohja jääkaapista ja kaada täyte pohjan päälle, tasoita pinta ja anna jähmettyä jääkaapissa 1-3 tuntia.
Koristelu:
Hasselpähkinäkreemitäytteisiä vohvelirullia (Lidlistä)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ai, ku on tyylikkään näköinen kakku!!=)
VastaaPoistaMakee kakku. Erilainen toteutus. Hieno! :)
VastaaPoista